top of page
Ljubljana ortodont zobozdravnik implantati, Dental Design

To smo mi!  Ker znamo z vašimi zobmi!

 

O nas

Smo tim delu predanih posameznikov, ki se že 15 let ukvarjamo z različnimi vejami zobozdravstva. Naše poslanstvo je preprosto . Biti pacientu prijazna in dostopna ordinacija, kamor bi se z veseljem vračali. Za nami so leta izobraževanj in izpopolnjevanj, zato lahko danes našim pacientom ponudimo le najboljše.

 

Saša Savić, dr.dent.med.spec.zobne in čeljust. ortopedije

 

Spoštovani pacienti,​​

Sem zobozdravnik Sašo Savić, dr.dent.med, specialist zobne in čeljustne ortopedije, ustanovitelj in direktor podjetja Dental design d.o.o., v katerem se v največji meri ukvarjamo z zobozdravstveno dejavnostjo.

 

Leta 1998 sem končal študij stomatologije na medicinski Fakulteti v Ljubljani. Po končanem študiju sem se zaposlil v ZD Ljubljana, leto in pol zatem pa sem ustanovil lastno podjetje Dental Design d.o.o. ​ v Velikih Laščah, kjer sem opravljal zasebno - koncesijsko dejavnost na področju zobozdravstva odraslih.

 

Leta 2009 sem na Stomatološki kliniki v Ljubljani, Katedri za čeljustno in zobno ortopedijo končal specializacijo iz čeljustne in zobne ortopedije. Na Stomatološki kliniki sem delo ortodonta opravljal še nadaljna tri leta, za tem pa sem se povsem posvetil delu v zasebni ambulanti.

 

Zadnjih 15 let se vsakodnevno ukvarjam s težavami, estetike zob, čeljusti in obraza.  S svojim znanjem, izkušnjami in s pomočjo zaunanjih strokovnjakov ter vedno prijazne ekipe vam bomo znali svetovati in pomagati.

 

Stalna izobraževanja, udeležba na priznanih mednarodnih simpozijih tako doma, kot tudi v tujini ter dolgoletne delovne izkušnje na različnih področjih zobozdravstva in obrazne estetike nam omogočajo kompetentno in strokovno rešitev vaših težav.

 

Na območju občine Velikih Lašč imamo z zavodom za zdravstveno zavarovanje sklenjeno koncesijsko pogodbo za izvajanje zobozdravstva odraslih, v Ljubljani pa smo vam dostopni v samoplačniški ordinaciji na Koprski ulici 94a v Murglah.

Publikacije in dokazila o strokovni usposobljenosti

 

bottom of page