top of page
Ljubljana ortodont zobozdravnik implantati, Dental Design

Sodobne rešitve manjkajočih zob 

Stabilnost, trajnost, minimalna invazivnost

Zobni Implantati

          Povrnite si samozavesten in zdrav nasmeh

z zobnim nadomestkom, ki ga je praktično nemogoče razlikovati od naravnih zob

 

Zobni vsadki so odlična rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob.

S pomočjo preciznega kirurškega posega se vsadek, narejen iz titana vstavi v čeljustno kost. Po preteku 2-6 mesecev se implantant dobro spoji s kostnino, nakar pacient pripravljen za nadaljevanje terapije z izdelavo porcelanske nadstrukture, novega zoba. Sodobni implantološki sistemi so varni in predstavljajo minimalno invazivno, stabilno in trajno rešitev. Vsak pacient, ki je telesno zdrav in ima ustrezno maso čeljustne kosti je primeren za zobne vsadke.

 

Implantologija

nadomestimo en zob

Glavna prednost implantata, ko nadomeščamo en zob je v tem, da brušenje sosednjih zob ni potrebno. Še posebno je to pomembno kadar sta sosednja zoba zdrava.

nadomestimo več zob

Že vsaj dva implantata lahko nadomestita delno snemno protezo. Mostiček je trdno zasidran in izgled naraven, za razliko od snemne proteze, ki se premika in lahko pacientom zaradi obilice materiala povzroča težave. 

nadomestimo totalno protezo

Totalne proteze podprte z implantati so stabilnejše od klasičnih totalnih protez. Omogočajo lažje hranjenje in boljšo izgovorjavo, kar bistveno vpliva na kvaliteto življenja.

bottom of page